Buszmegálló felújítás / Bus stop project

Buszmegálló felújítás – Pusztaberki (in english below)
Falucskánkban a két leharcolt buszmegállónak már nagyon aktuális volt a felújítása. Azzal a kezdeményezéssel fordultunk az önkormányzathoz, hogy mi lenne, ha a javításon, festésen kívül, mozaik dekorációval is feldobnánk őket. Ráadásul úgy, hogy a falu lakóit is bevonjuk a mozaikozásba. Szerencsére elég nagy volt az érdeklődés, így a Rekredenc biztosította a mozaik alapanyagot és az eszközöket, és a kedves falusi lakosok pedig, egy rövid betanítás után, elkészítették ezeket a csodaszép mozaik dekorációkat. Nekünk már csak a fugázás és a felrakás volt a feladatunk. A buszmegállók javítása és festése is a falusiak keze munkáját dícséri. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett benne.
Pusztaberki eddig is egy ékszerdoboz volt, de ezek az új buszmegállók még szebbé és hangulatosabbá tették a települést. Gyertek el, győződjetek meg róla a saját szemetekkel.
Bus stop projekt – Pusztaberki
In our little village, the renovation of the two aged bus stops was already very topical. We took the initiative to the municipality about what it would be like to toss them up with mosaic decorations in addition to repairs and painting. Moreover, by involving the residents of the village in the mosaic. Luckily, there was quite a lot of interest, so Rekredenc provided the mosaic materials and tools, and the lovely villagers, after a short training, made these beautiful mosaic decorations. All we had to do was grout and install. The repair and painting of the bus stops also praises the handiwork of the villagers. Thanks to everyone who participated.
Pusztaberki has been a jewelry box so far, but these new bus stops have made the town even more beautiful and cozy. Come on in, see for yourself.